luni, 1 august 2011

Retragere prin sistemul de bani electronici - Moneybookers

Moneybookers este o banca virtuala cu ajutorul caruia poti sa-ti alimentezi conturile de la agentiile de pariuri, precum poti face diferite tranzactii, poti sa faci cumparaturi de pe internet.

Este foarte usor sa folosesti Moneybookers . In doar cativa pasi poti sa faci tranzactii pentru care ai astepta zile intregi daca ai recurge la alte modalitati.

Pentru a primi banii prin acest sistem trebuie doar sa deschizi un cont in RON unde vei primi banii respectivi. Contul poate fi deschis la orice banca din Romania (este recomandat sa alegi o banca cu o cit mai mare deschidere intrenationala pentru a primi banii mai repede). Trebuie sa notezi toate informatiile primite la deschiderea contului pentru ca vei avea nevoie de ele la retragerea banilor - Numele exact al bancii, adresa exacta, codul SWIFT, contul in format IBAN etc . Aceste informatii va trebui sa le introduci in contul de la Moneybookers.

Apoi trimiti banii de la PartyPoker la Moneybookers. Procedeul e foarte simplu (te duci pe butonul de Cashier si selectezi Cash Out. De acolo selectezi optiunea Moneybookers ).Comisionul este de 0 USD. Banii ajung in 6-18 ore dintr-un cont intr-altul sau chiar mai repede. Suma minima este de 10 USD.

Inainte de a primi banii în contul bancar, va trebui sa te înregistrezi la Moneybookers. Comisionul acesteia este 1,8 Euro ( 2.2 Dolari ) - indiferent de ce suma scoti. Daca vei trimite banii tot prin Moneybookers, atunci nu mai trebuie sa iti faci un nou cont. Vei primi banii in contul tau in RON in 5-7 zile lucratoare.

Se intimpla deseori ca la prima extragere sa nu te lase sa extragi o suma mare, ci doar 5-10 Euro. Cind te duci sa iei de la banca aceasta suma primesti si un cod prin care confirmi faptul ca ti-au ajuns de pe site-ul Moneybookers. Uneori se mai poate cere si o copie dupa actul de identitate care se trimite prin e-mail sau fax. Toate acestea sunt cerute pentru a se evita spalarile de bani.

Avantajul cu Moneybookers ar fi ca practic banii sunt imposibil de verificat de unde vin - ei pot sa vina de la un prieten din strainatate, din vinzari pe Internet, etc.

Daca cistigi mai multi bani, poti sa retragi de la Moneybookers si direct pe un card de tip Visa Electron ( dar trebuie inainte sa faci o mica depunere cu el )

Este important de stiut! La prima depunere MB iti va verifica cardul, pentru a elimina orice suspiciune de tranzactii ilegale. Aceasta verificare se va face doar la prima alimentare cu cardul, dupa care totul va decurge in mod normal, rapid. Verificarea consta in urmatoarea: MB va retrage de pe card o suma mica, intre 1,01 si 2,99 euro. Urmatorul pas este sa te deplasezi la banca pentru a afla exact suma care a fost retrasa. Aceasta suma va aparea pe extrasul de cont. Daca ai aflat suma retrasa de catre MB, atunci trebuie sa intri in contul tau de la MB, iar la "verify credit/debit card" trebuie sa precizezi aceasta suma. Daca ai parcurs corect acesti pasi, si ai introdus corect suma retrasa de Mb, atunci totul este ok, si vei putea sa-ti folosesti cardul oricand la alimentarea contului. Suma retrasa de catre MB va aparea in contul tau.

Comisioane la tranzactii taxe Moneybookers:


Inregistrare: GRATIS

Incarcare Bani din Banca: GRATIS
Incarcare Bani de Pe Cardul De Credit: 1.9%

Trimitere Bani: 1% (pana la € 0.50)

Primire Bani: GRATIS
Solicitare Bani: GRATIS

Retragere Bani in Banca: € 1.80 taxa fixa

Retragere Bani pe CEC: € 3.50 taxa fixa

Tranzactii de trimitere Bani

Taxe Moneybookers pentru Romania:
INCARCARE BANI - GRATIS

RETRAGERE BANI - 1.80 EUR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu