marți, 2 august 2011

Informatii despre cum puteti depune si retrage bani

Cum depun banii?

Inainte de a putea depune bani la casele de pariuri, intai aveti nevoie de un cont bancar.Apoi va trebui sa aveti si un card bancar de debit sau de credit cu ajutorul caruia veti putea depune banii la agentiile de pariuri online.

Va sfatuim sa folositi aceasta metoda pentru a efectua depunerile la orice casa de pariuri online, deoarece aceasta este cea mai sigura metoda.Orice tranzactie poate fi identificata, ceea ce inseamna securitate sporita atat pentru tine, pariorul, cat si pentru agentia de pariuri online.

Mastercard si Visa sunt carduri acceptate de majoritatea caselor de pariuri online.

Depunerile cu cardul Visa electron este de departe cea mai buna solutie prin faptul ca puteti efectua si o retragere cu ajutorul aceluiasi card.

Probabil multi dintre voi au auzit de Moneybookers care este un serviciu de plati online cu ajutorul caruia deasemenea puteti depune bani online dar noi va sfatuim sa NU folositi acest serviciu.

Cum imi retrag banii?

Pentru a efectua o retragere, noi va sugeram 2 modalitati :

1.Transferul bancar (wire transfer).Dureaza intre 2-5 zile lucratoare si comisionul luat de banca la primirea banilor este unul foarte mic.In jur de 0.4% din suma primita. Wire-transferul (transferul) este una dintre modalitatile cele mai sigure pentru retrageri.

Pentru a efectua retrageri prin wire-transfer aveti nevoie doar de cateva date simple. Numele titularului contului bancar, numele bancii, numarul contului bancar (codul IBAN) si codul SWIFT. Toate aceste date pot fi furnizate de catre banca al carei client sunteti.

2.Retragere card Visa. Dureaza 1-3 zile lucratoare iar comisionul de retragere este aproape inexistent pentru majoritatea bancilor din romania. Pentru a efectua o retragere cu cardul Visa, este necesara mai intai o depunere cu acelasi card. De cele mai multe ori, cardul Visa este legat de contul d-voastra curect care in majoritatea cazurilor este in lei. Astfel incat, chiar daca efectuati o retragere in valuta, banii vor intra in cont sub forma de lei; cursul de schimb fiind unul avantajos.

DEPUNERE BANI

Fara comisioane la depunere sau retragere.
Visa, MasterCard, Visa Electron, Diners Club, Bank Wire, Moneybookers, Paysafecard, Ukash, WebMoney, sofortüberweisung.de.

RETRAGERE BANI

Visa, MasterCard, Visa Electron, Bank Wire, Moneybookers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu